המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערית קטנה 5 גרם ג'לטין. מוסיפים 2 כפות מים וממיסים עד שהג'לטין נקרש.
מחממים בסיר שמנת עם סוכר, גרירי וניל וחצי מקל הווניל המרוקן. מורידים את הסיר מהאש לפני רתיחה. מוציאים את מקל הווניל ומקררים מעט בטמפרטורת החדר.
מחממים את הג'לטין במיקרו במשך מספר שניות עד שהוא הופך לנוזלי. מעבירים את הג'לטין לסיר עם השמנת המתוקה, ומערבבים.
יוצקים את השמנת המתוקה לתבניות סיליקון אישיות, עד 3/4 מנפחן, ומאחסנים במקרר למשך 6 שעות לפחות.
הרוטב: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לסיר קטן ומבשלים על להבה גבוהה עד רתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים מספר דקות עד שהרוטב מצמצם נוזלים והופך לסמיך.
הרכבת המנה: מוציאים את תבנית הסיליקון מהמקרר. בעדינות מפרידים את הפנקוטה מהתבנית האישית, ומניחים כל פנקוטה על צלחת הגשה אישית.
מעטרים את הצלחת עם 2 פלחי אפרסק וביניהם עלי נענע. יוצקים מעל הפנקוטה מהרוטב והפירות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0