המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את היוגורט והביצים. מוסיפים את הקמח לתערובת ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הסוכר ומערבבים שוב.
משמנים מחבת גדולה בעזרת טיפת שמן ומריחה בעזרת נייר פרגמנט או תרסיס שמן. יוצקים מהבלילה למחבת כשהוא חם מאוד . כמות מומלצת לכל פנקייק היא כחצי כוס אספרסו. משאירים רווחים של כ 2 ס"מ בין פנקייק אחד לשני.
מחכים שיופיעו בועות בצד אחד והצד המופנה למחבת יזהיב. הופכים. ממתינים עד שגם הצד השני יזהיב.
מוציאים ומהמחבת ומגישים מיד, חם עם התוספות החביבות עליכם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1