מערבבים היטב את היוגורט והביצים. מוסיפים את הקמח לתערובת ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הסוכר ומערבבים שוב.
שלב 2
0 דקות
משמנים מחבת גדולה בעזרת טיפת שמן ומריחה בעזרת נייר פרגמנט או תרסיס שמן. יוצקים מהבלילה למחבת כשהוא חם מאוד . כמות מומלצת לכל פנקייק היא כחצי כוס אספרסו. משאירים רווחים של כ 2 ס"מ בין פנקייק אחד לשני.
שלב 3
0 דקות
מחכים שיופיעו בועות בצד אחד והצד המופנה למחבת יזהיב. הופכים. ממתינים עד שגם הצד השני יזהיב.
שלב 4
0 דקות
מוציאים ומהמחבת ומגישים מיד, חם עם התוספות החביבות עליכם.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים היטב את היוגורט והביצים. מוסיפים את הקמח לתערובת ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הסוכר ומערבבים שוב.
שלב 2
מתוך
4
משמנים מחבת גדולה בעזרת טיפת שמן ומריחה בעזרת נייר פרגמנט או תרסיס שמן. יוצקים מהבלילה למחבת כשהוא חם מאוד . כמות מומלצת לכל פנקייק היא כחצי כוס אספרסו. משאירים רווחים של כ 2 ס"מ בין פנקייק אחד לשני.
שלב 3
מתוך
4
מחכים שיופיעו בועות בצד אחד והצד המופנה למחבת יזהיב. הופכים. ממתינים עד שגם הצד השני יזהיב.
שלב 4
מתוך
4
מוציאים ומהמחבת ומגישים מיד, חם עם התוספות החביבות עליכם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1