המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים במעבד מזון את הביצים, החלב, הווניל והשמן ומעבדים שלוש דקות.
מוסיפים את הקמח והמלח ומעבדים עד שמקבלים תערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעה (או ללילה שלם).
מחממים היטב מחבת. כשהיא לוהטת זורקים פנימה קובייה קטנה של חמאה ומערבבים עד שהמחבת נמשחת בשכבת שומן דקיקה. יוצקים פנימה מהתערובת כך שתתקבל שכבה בעובי ס"מ אחד.
כשמתחילות להיווצר בועות על פני הבצק שבמחבת מפזרים עליו תותים קצוצים והופכים לטיגון של עוד חצי דקה.
מגישים עם חמאה, סירופ מייפל ועוד תותים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0