שמים במעבד מזון את הביצים, החלב, הווניל והשמן ומעבדים שלוש דקות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הקמח והמלח ומעבדים עד שמקבלים תערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעה (או ללילה שלם).
שלב 3
0 דקות
מחממים היטב מחבת. כשהיא לוהטת זורקים פנימה קובייה קטנה של חמאה ומערבבים עד שהמחבת נמשחת בשכבת שומן דקיקה. יוצקים פנימה מהתערובת כך שתתקבל שכבה בעובי ס"מ אחד.
שלב 4
0 דקות
כשמתחילות להיווצר בועות על פני הבצק שבמחבת מפזרים עליו תותים קצוצים והופכים לטיגון של עוד חצי דקה.
שלב 5
0 דקות
מגישים עם חמאה, סירופ מייפל ועוד תותים.
שלב 1
מתוך
5
שמים במעבד מזון את הביצים, החלב, הווניל והשמן ומעבדים שלוש דקות.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את הקמח והמלח ומעבדים עד שמקבלים תערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעה (או ללילה שלם).
שלב 3
מתוך
5
מחממים היטב מחבת. כשהיא לוהטת זורקים פנימה קובייה קטנה של חמאה ומערבבים עד שהמחבת נמשחת בשכבת שומן דקיקה. יוצקים פנימה מהתערובת כך שתתקבל שכבה בעובי ס"מ אחד.
שלב 4
מתוך
5
כשמתחילות להיווצר בועות על פני הבצק שבמחבת מפזרים עליו תותים קצוצים והופכים לטיגון של עוד חצי דקה.
שלב 5
מתוך
5
מגישים עם חמאה, סירופ מייפל ועוד תותים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0