בקערה אחת, מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה שנייה טורפים ביצה, חלב ואבקת סודה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את תערובת הקמח לקערת החלב והביצה בהדרגה בזמן שטורפים עם מטרפת יד או מערבל חשמלי, עד לקבלת תערובת חלקה. בוחשים פנימה את החמאה והאוכמניות.
שלב 3
0 דקות
מעבירים 1/2 כוס מן התערובת בכל פעם כדי ליצור פנקייק.
שלב 4
0 דקות
יוצקים למחבת משומנת קלות (אפשר להשתמש במצקת למרק). כאשר רואים בועות, הופכים ומטגנים קלות את הצד השני. עוברים על הפעולה עם יתר הבלילה. מגישים חם עם סירופ מייפל (אמיתי בלבד).
שלב 1
מתוך
4
בקערה אחת, מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה שנייה טורפים ביצה, חלב ואבקת סודה.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את תערובת הקמח לקערת החלב והביצה בהדרגה בזמן שטורפים עם מטרפת יד או מערבל חשמלי, עד לקבלת תערובת חלקה. בוחשים פנימה את החמאה והאוכמניות.
שלב 3
מתוך
4
מעבירים 1/2 כוס מן התערובת בכל פעם כדי ליצור פנקייק.
שלב 4
מתוך
4
יוצקים למחבת משומנת קלות (אפשר להשתמש במצקת למרק). כאשר רואים בועות, הופכים ומטגנים קלות את הצד השני. עוברים על הפעולה עם יתר הבלילה. מגישים חם עם סירופ מייפל (אמיתי בלבד).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0