המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה אחת, מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה שנייה טורפים ביצה, חלב ואבקת סודה.
מוסיפים את תערובת הקמח לקערת החלב והביצה בהדרגה בזמן שטורפים עם מטרפת יד או מערבל חשמלי, עד לקבלת תערובת חלקה. בוחשים פנימה את החמאה והאוכמניות.
מעבירים 1/2 כוס מן התערובת בכל פעם כדי ליצור פנקייק.
יוצקים למחבת משומנת קלות (אפשר להשתמש במצקת למרק). כאשר רואים בועות, הופכים ומטגנים קלות את הצד השני. עוברים על הפעולה עם יתר הבלילה. מגישים חם עם סירופ מייפל (אמיתי בלבד).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0