המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את כל החומרים הרטובים לתערובת אחידה.
מערבבים בקערה את החומרים היבשים.
מוסיפים את החומרים היבשים לאט-לאט לחומרים הרטובים, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת תערובת סמיכה במידה הרצויה.
מחממים מחבת שטוחה, על להבה בינונית נמוכה, משמנים את המחבת במעט חמאה.
יוצקים 1/3 כוס בכל פעם, ממתינים עד שפני השטח נעשים יבשים, והצד שעל התחתית זהוב, הופכים ומטגנים את הצד השני עד הזהבה.
ניתן להגיש עם דבש, מייפל, רוטב קרמל, שוקולד, חלב ממותק, בננות פרוסות ובוטנים.
במידה ורוצים לקבל פנקייקס שמנמנים ועבים כדאי להיעזר ברינג משומן ול"טגן" בחום נמוך, הדבר אמנם ייקח יותר זמן אך התוצאה מרשימה וכדאית.
ניתן לוותר על כל התהליך עם הרינגים ולעבוד בחום גבוה יותר, זמן ההכנה יתקצר וגם המראה יהיה לא אחיד אך התוצאה בהחלט טעימה ממש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0