מאחדים את שתי הקערות ומערבבים היטב, עד לקבלת עיסה סמיכה מעט.
שלב 4
0 דקות
מניחים במקרר לרבע שעה (כדי שהקמח יספוג עוד נוזלים).
שלב 5
0 דקות
מורחים במחבת פנקייקים (או מחבת טפלון רגילה) שכבה דקה מאוד של חמאה.
שלב 6
0 דקות
בעזרת מצקת יוצקים עיגולים בקוטר של 8-10 סנטימטרים מהבלילה למחבת.
שלב 7
0 דקות
הופכים רק לאחר שנוצרות בועות מלמעלה.
שלב 8
10 דקות
מערבבים במעבד מזון את תותי הבר (ניתן להשתמש גם בפירות יער, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), אבקת סוכר, 2 כפות סירופ מייפל, וחומץ בלסמי (אני אוהב לטחון בפולסים לקבלת מרקם לא אחיד במיוחד, כדי להרגיש את הפרי).
שלב 9
0 דקות
להגיש עם כדור גלידה וניל.
שלב 1
מתוך
9
מערבבים קמח תופח, סוכר, מעט מלח, וסוכר וניל, בקערה.
מאחדים את שתי הקערות ומערבבים היטב, עד לקבלת עיסה סמיכה מעט.
שלב 4
מתוך
9
מניחים במקרר לרבע שעה (כדי שהקמח יספוג עוד נוזלים).
שלב 5
מתוך
9
מורחים במחבת פנקייקים (או מחבת טפלון רגילה) שכבה דקה מאוד של חמאה.
שלב 6
מתוך
9
בעזרת מצקת יוצקים עיגולים בקוטר של 8-10 סנטימטרים מהבלילה למחבת.
שלב 7
מתוך
9
הופכים רק לאחר שנוצרות בועות מלמעלה.
שלב 8
מתוך
9
מערבבים במעבד מזון את תותי הבר (ניתן להשתמש גם בפירות יער, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), אבקת סוכר, 2 כפות סירופ מייפל, וחומץ בלסמי (אני אוהב לטחון בפולסים לקבלת מרקם לא אחיד במיוחד, כדי להרגיש את הפרי).
שלב 9
מתוך
9
להגיש עם כדור גלידה וניל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0