המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה רחבה מערבבים יחד במטרפה את הביצה, החלב והשמן. מוסיפים את תכולת תערובת הפנקייק ומערבבים יחד במטרפה ידנית עד לקבלת בלילה סמיכה.
מניחים את הבלילה בצד למשך 10 דקות למנוחה. לקראת תום המנוחה, מחממים מחבת נון סטיק רחבה מעל אש הכיריים. שמים במחבת את החמאה.
כאשר המחבת חמה יוצקים בעזרת כף מטבח 4 עיגולים קטנים מתערובת הפנקייק הסמיכה. כעבור דקות בודדות, יווצרו הרבה בועות בעיגולי הפנקייקים, הופכים בעזרת מרית סיליקון את הפנקייקים ומטגנים אותם למשך דקה נוספת. מסירים מהאש.
חוזרים על הפעולה עם שאר תערובת הפנקייקים.
את ערימת הפנקייקים ניתן לקשט בכל דרך שאוהבים: סירופ מייפל או סירופ שוקולד, פירות יער או שוקולדים, וופלים או פירות טריים. מגישים חם למרכז השולחן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0