ממיסים במחבת, כף אחת של חמאה. מקציפים את הביצים יחד עם קורט מלח וכפית אחת של סוכר, עד לקבלת קרם בהיר.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לבלילת הביצים את החמאה המומסת, קמח תופח וחלב. אם התערובת סמיכה מדי מדללים במעט חלב. ממשיכים להקציף מספר דקות. קולפים את המנגו ופורסים אותו דק.
שלב 3
0 דקות
על מחבת עם מעט חמאה (אפשר שמן זית במקום חמאה) בוזקים את השקדים, מניחים מעל את המנגו ומחממים על להבה גבוהה עד שהשקדים יזהיבו והמנגו טיפה יטוגן. מוסיפים את בלילת הביצים ומכסים את המחבת 2-3 דק' והופכים.
שלב 4
0 דקות
להגשה: מומלץ לקלות קצת שקדים ולפזר מעל.
שלב 1
מתוך
4
ממיסים במחבת, כף אחת של חמאה. מקציפים את הביצים יחד עם קורט מלח וכפית אחת של סוכר, עד לקבלת קרם בהיר.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים לבלילת הביצים את החמאה המומסת, קמח תופח וחלב. אם התערובת סמיכה מדי מדללים במעט חלב. ממשיכים להקציף מספר דקות. קולפים את המנגו ופורסים אותו דק.
שלב 3
מתוך
4
על מחבת עם מעט חמאה (אפשר שמן זית במקום חמאה) בוזקים את השקדים, מניחים מעל את המנגו ומחממים על להבה גבוהה עד שהשקדים יזהיבו והמנגו טיפה יטוגן. מוסיפים את בלילת הביצים ומכסים את המחבת 2-3 דק' והופכים.
שלב 4
מתוך
4
להגשה: מומלץ לקלות קצת שקדים ולפזר מעל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0