המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל החומרים היבשים בתוך קערה.
יוצרים גומה, ולתוכה מוסיפים את החלב, הביצה הטרופה והשמן.
בוחשים בעזרת כף עץ עד שאין גושים. ממתינים 5 דקות.
יוצקים את התערובת באמצעות מצקת קטנה למחבת טפלון. משמנים קלות מדי פעם.
מטגנים על אש בינונית כדקה מכל צד.
מכניסים לסיר קטן את פירות היער, מיץ הלימון והסוכר. מביאים לרתיחה. מבשלים כעשר דקות. מצננים היטב.
מרתיחים בסיר קטן את השמנת המתוקה, מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את השוקולד הלבן, ומערבבים עד שנוצרת תערובת חלקה.
מסדרים ערימת פנקייקים על צלחת. שופכים בנדיבות מעל הפנקייקים את השוקולד הלבן ומעל את רוטב פירות, ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0