מכניסים את הריקוטה, החלב וחלמוני הביצים לקערה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח התופח והמלח וטורפים בעדינות ליצירת בלילה חלקה.
שלב 2
0 דקות
טורפים ביד את חלבוני הביצים, עד שהם מתחילים להפוך לקצף שזה כל מה שנדרש במנה זו ומקפלים אותם לתוך תערובת הריקוטה.
שלב 3
0 דקות
מחממים שמן בוטנים (או אחר) במחבת גדולה (מנגבים שאריות בנייר סופג) ויוצקים כפיות גדושות של תערובת. מטגנים במשך דקה, עד שהם מזהיבים ונוצרות בועות קטנות. הופכים ומטגנים דקה נוספת.
שלב 4
0 דקות
בשעה שמכינים פנקייקס משאר הבלילה מקפידים לשמור את הפנקייקס המוכנים חמים, עטופים ברדיד אלומיניום, על גבי צלחת מחוממת וגדולה.
שלב 5
0 דקות
מגישים עם סירופ, אם אתם חייבים, או עם התותים. בביתי יש דרישה לצקת עליהם סירופ, אך לדעתי הדבר פוגם בעדינותם הנפלאה.
שלב 1
מתוך
5
מכניסים את הריקוטה, החלב וחלמוני הביצים לקערה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח התופח והמלח וטורפים בעדינות ליצירת בלילה חלקה.
שלב 2
מתוך
5
טורפים ביד את חלבוני הביצים, עד שהם מתחילים להפוך לקצף שזה כל מה שנדרש במנה זו ומקפלים אותם לתוך תערובת הריקוטה.
שלב 3
מתוך
5
מחממים שמן בוטנים (או אחר) במחבת גדולה (מנגבים שאריות בנייר סופג) ויוצקים כפיות גדושות של תערובת. מטגנים במשך דקה, עד שהם מזהיבים ונוצרות בועות קטנות. הופכים ומטגנים דקה נוספת.
שלב 4
מתוך
5
בשעה שמכינים פנקייקס משאר הבלילה מקפידים לשמור את הפנקייקס המוכנים חמים, עטופים ברדיד אלומיניום, על גבי צלחת מחוממת וגדולה.
שלב 5
מתוך
5
מגישים עם סירופ, אם אתם חייבים, או עם התותים. בביתי יש דרישה לצקת עליהם סירופ, אך לדעתי הדבר פוגם בעדינותם הנפלאה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0