המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עם מלח. מסננים היטב.
במחבת כבדה וגדולה או ווק שמים את שמן הזית ומזהיבים את השום.
מוסיפים את הפסטה למחבת עם השום ומערבבים. מוסיפים את העגבניות, התרד ומחצית מכמות הבזיליקום ומערבבי-מקפיצים בעדינות. בשלב זה יש להשתדל שהפסטה תהיה מצופה בשמן ובמיץ העגבניות אך חשוב להימנע מבישול יתר! העגבניות לא אמורות להיות רכות מדי.
לאחר כשלוש דקות מוסיפים את השמנת - אפשר גם לא את כל המיכל אלא רק בכמות שתעטוף את הפסטה ותקשור את הרכיבים. לערבב ולהמשיך לבשל עוד כחמש דקות ולערבב תוך כדי. מתבלים ומוסיפים את יתרת הבזיליקום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0