המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה, 190 מעלות.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שוטפים במים קרים, מסננים ומניחים בצד.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מוסיפים את הקמח ומטגנים תוך ערבוב כדקה. מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב תמידי, עד שהנוזל מסמיך ונוצר רוטב לבן (בשמל). מתבלים במלח ובמעט פלפל לבן.
מוסיפים את הפסטה לסיר ומחממים תוך בחישה. מעבירים לתבנית וזורים את הגבינה, אפשר עגולה בקוטר 24 ס"מ, ואופים 15-20 דקות, או עד שפני המאפה מזהיבים. ניתן להמיר את גבינת המוצרלה בגבינה צהובה. ניתן להמיר כוס חלב אחת בשמנת מתוקה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0