המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ובזמן שהיא מתבשלת מכינים את הרוטב (לא שופכים את מי הבישול של הפסטה).
נפטרים מהחלק הקשה בגבעולי האספרגוס. את הגבעול הגמיש חוצים וחותכים לפיסות באורך כ- 3 ס"מ.
מרתיחים סיר עם מים ומלח, וחולטים את האספרגוס כדקה. מסננים ומצננים במי קרח, שומרים בצד.
במחבת רחבה ממיסים את החמאה, מוסיפים את הג'ינג'ר והשום ומטגנים כ- 2 דקות.
מוסיפים את העירית ואת קליפות ומיץ הלימון, ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-2 דקות נוספות.
מוסיפים את האספרגוס, כחצי כוס ממי הבישול של הפסטה ואת השמנת והבזיליקום, ומביאים לרתיחה. מתבלים, ומבשלים עוד דקה.
יוצקים את הרוטב הלוהט מעל הפסטה החמה, מערבבים היטב ומתקנים תיבול.
מגישים עם גבינת פרמז'ן מגוררת וצנוברים קלויים מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0