המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים סיר עם מים רותחים וכפית מלח. ברגע שהמים רותחים מוסיפים פנימה את חבילת הפסטה.
לאחר כ-5-6 דקות מסירים מהאש ומסננים (שומרים רבע כוס מי פסטה).
מוזגים למחבת את צנצנת הרוטב ומוסיפים את מי הפסטה ששמרנו. עם הרתיחה מערבבים מעט.
שופכים פנימה את הפסטה ומערבבים עד לאיחוד. מסירים מהאש.
הצעת הגשה: בקופסת האוכל מסדרים את כל הירקות שאוהבים, בתא הגדול שמים את הפסטה ובקופסה קטנה שמים פרמזן לפסטה. לא שוכחים פרי קטן לסיום הארוחה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0