המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים היטב, מטפטפים כף שמן ומקפיצים קלות את הפסטה שבמסננת (במתכון זה אפשר להשתמש בכל סוגי הפסטה, כולל אטריות).
בזמן בישול הפסטה מחממים את החמאה או המרגרינה והשמן בסיר רחב ושטוח, ומזהיבים את הבצל.
מוסיפים את השום ואת התבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הפסטה בעודה חמה, מקפיצים עד שהבצל מתערבב היטב עם הפסטה.
לפני ההגשה מפזרים מעט עלי ריחן קצוצים או אורגנו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0