המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
שמים מעט שמן במחבת ומוסיפים את הפרגיות, כשהן מוכנות מעבירים לקערה, ממלאים את המחבת שמן ומטגנים את הבטטה.
מוסיפים את הפרגיות, בטטה והקשיו לסיר של הפסטה, מתבלים בפלפל ומלח.
מוסיפים את הרטבים לפי הטעם (אני יותר אוהבת את הטעם של הסילאן והצ׳ילי אז אני שופכת מהם בנדיבות).
מערבבים היטב, מוסיפים את הפסטה המוכנה לרוטב ומפזרים את הבצל הירוק מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0