המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את השום ואת עשבי התיבול במעבד מזון וקוצצים גס.
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את העשבים הקצוצים ומטגנים דקה. מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת היין ומבשלים על להבה נמוכה כעשר דקות.
בינתיים מבשלים את הפסטה על פי ההוראות שעל גבי האריזה. מסננים ממים.
מוסיפים את הרוטב שבמחבת לפסטה המבושלת ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0