המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצל לקוביות, וגם את שיני השום ומוסיפים למחבת ששמנו בו קצת שמן קנולה לטיגון. מטגנים עד שישחימו כ-3 דק'.
חותכים את הפטריות (אחרי ששטפנו אותן כמובן) לרצועות, מוסיפים אותן למחבת ונותנים להן להשחים בערך 5 דק' במחבת, מערבבים קלות.
מוסיפים כפית מלח, פלפל שחור ופלפל לבן, ומערבבים.
שוטפים את הבזיליקום, ומוסיפים את כל העלים אל תוך התבשיל.
נותנים לכל הטעמים להיספג מספר דקות, ומוסיפים את השמנת לבישול, ואת חצי כוס החלב.
מוסיפים תבלינים לפי הטעם (אם חסר), ומבשלים כ-10 דקות. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, ומגישים עם הרוטב. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0