המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מתיכים את החמאה במחבת גדולה. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה יפה. מערבבים מדי פעם.
בינתיים, שוטפים ומייבשים את הפטריות, וקוצצים לקוביות קטנות. כשהבצל הזהיב, מוסיפים את הפטריות למחבת.
מערבבים ומטגנים כ-8 דקות, עד שהפטריות גומרות להפריש את נוזליהן ואלה מתאדים.
מוסיפים למחבת את השמנת והחלב. מערבבים היטב ומביאים אל סף רתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים עוד 5 דקות עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
מתבלים במלח, פלפל ומוסקט (לא להגזים עם הפלפל, הרוטב צריך להיות מתקתק). מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים. מסננים ומוסיפים לרוטב. מערבבים על אש קטנה כדקה.
מעבירים לצלחות הגשה, זורים פטרוזיליה מלמעלה ומגישים, לצד פרמזן או קשקבל מגוררת, אל השולחן. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הקלוריות הן למנה? או לכל הפסטה
הצג מתכונים נוספים
הערות 1