המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים.
במקביל, מכינים את הרוטב: מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים בו את השום. כשהשום הופך לשקוף מוסיפים את הפילטים של האנשובי ומפוררים במזלג. ממשיכים לפורר עד שהאנשובי כמעט נמסים לגמרי לתוך השמן. זה לוקח שתיים-שלוש דקות.
מוסיפים את הפלפל היבש והקרוטונים ומערבבים. טועמים וממליחים לפי הטעם.
מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת והמסוננת ומערבבים על האש דקה.
מעבירים לקערת הגשה גדולה ומחוממת ומפזרים מעל את הגבינה והעשבים. מערבבים בפני הסועדים, על השולחן. הריח יהיה מדהים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0