המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים לפי ההוראות שעל האריזה.
בינתיים, מתיכים במחבת רחבה וגבוהת שוליים או בסיר רחב את החמאה. מוסיפים את השמנת ומביאים אל סף רתיחה.
מוסיפים לתערובת את גבינת השמנת ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה לגמרי.
מוסיפים את יתר הגבינות (מפוררים את הכחולה ואת המוצרלה) ומערבבים כל העת. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים אגב ערבוב עד שהתערובת אחידה ומתחילה לבעבע. מסירים מהאש.
מסננים את הפסטה ומוסיפים לתוך הרוטב. מערבבים היטב ובעדינות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0