מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים לפי ההוראות שעל האריזה.
שלב 2
0 דקות
בינתיים, מתיכים במחבת רחבה וגבוהת שוליים או בסיר רחב את החמאה. מוסיפים את השמנת ומביאים אל סף רתיחה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לתערובת את גבינת השמנת ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה לגמרי.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את יתר הגבינות (מפוררים את הכחולה ואת המוצרלה) ומערבבים כל העת. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים אגב ערבוב עד שהתערובת אחידה ומתחילה לבעבע. מסירים מהאש.
שלב 5
0 דקות
מסננים את הפסטה ומוסיפים לתוך הרוטב. מערבבים היטב ובעדינות ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים לפי ההוראות שעל האריזה.
שלב 2
מתוך
5
בינתיים, מתיכים במחבת רחבה וגבוהת שוליים או בסיר רחב את החמאה. מוסיפים את השמנת ומביאים אל סף רתיחה.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לתערובת את גבינת השמנת ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה לגמרי.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את יתר הגבינות (מפוררים את הכחולה ואת המוצרלה) ומערבבים כל העת. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים אגב ערבוב עד שהתערובת אחידה ומתחילה לבעבע. מסירים מהאש.
שלב 5
מתוך
5
מסננים את הפסטה ומוסיפים לתוך הרוטב. מערבבים היטב ובעדינות ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0