כשהבצל זהוב, מוסיפים את השום ואת לבבות הארטישוק הפרוסים. ממשיכים לטגן עד שהלבבות מתחילים להזהיב.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים למחבת את השמנת והתבלינים. מביאים אל סף רתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עוד כשמונה דקות, עד שהרוטב מתעבה ומסמיך מעט.
שלב 4
0 דקות
בינתיים מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ובמחבת ללא שמן מזהיבים את הצנוברים (זהירות! הם נשרפים בקלי קלות ובמפתיע! יש לשמור עליהם כל העת).
שלב 5
0 דקות
כשהפסטה מוכנה מסננים ומוסיפים מיד אל סיר הרוטב. מערבבים היטב אך בעדינות.
שלב 6
0 דקות
מעבירים לצלחות ומגישים עם גילוחי פרמז'ן וצנוברים קלויים.
שלב 7
0 דקות
שימו לב: ארטישוקים טריים יניבו רוטב טעים יותר וגם לא יתפוררו בקלות (אין צורך לבשל אותם לפני שהם נכנסים למחבת, רק להיפטר מהעלים והסיבים ולהותיר את הלב נקי). אם ממש אין, אפשר להשתמש בקפואים או משומרים, אבל לנגב היטב לפני הטיגון.
שלב 1
מתוך
7
מתיכים את החמאה בסיר ומזהיבים בה את הבצל.
שלב 2
מתוך
7
כשהבצל זהוב, מוסיפים את השום ואת לבבות הארטישוק הפרוסים. ממשיכים לטגן עד שהלבבות מתחילים להזהיב.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים למחבת את השמנת והתבלינים. מביאים אל סף רתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עוד כשמונה דקות, עד שהרוטב מתעבה ומסמיך מעט.
שלב 4
מתוך
7
בינתיים מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ובמחבת ללא שמן מזהיבים את הצנוברים (זהירות! הם נשרפים בקלי קלות ובמפתיע! יש לשמור עליהם כל העת).
שלב 5
מתוך
7
כשהפסטה מוכנה מסננים ומוסיפים מיד אל סיר הרוטב. מערבבים היטב אך בעדינות.
שלב 6
מתוך
7
מעבירים לצלחות ומגישים עם גילוחי פרמז'ן וצנוברים קלויים.
שלב 7
מתוך
7
שימו לב: ארטישוקים טריים יניבו רוטב טעים יותר וגם לא יתפוררו בקלות (אין צורך לבשל אותם לפני שהם נכנסים למחבת, רק להיפטר מהעלים והסיבים ולהותיר את הלב נקי). אם ממש אין, אפשר להשתמש בקפואים או משומרים, אבל לנגב היטב לפני הטיגון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0