המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים את ראשי הברוקולי לסיר, מכסים במים חמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את מלח הבישול, ומביאים למצב שניתן למעוך את הברוקולי לאחר שסיננו את המים.
מוסיפים את השמנת, מגרדים אגוז מוסקט, מוסיפים את שמן הזית וחצי מגבינת הפרמזן, ומערבבים היטב.
במקביל מכינים את הפסטה למצב של אל-דנטה.
מערבבים את הפסטה ביחד עם רוטב הברוקולי. מעבירים לקערת הגשה וזורים מעל גבינת פרמז'ן. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0