המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים את השמן לסיר רחב ומחממים. מכניסים פנימה חצי מהשום והפטרוזיליה ומטגנים כדקה.
מוסיפים את קוביות הדג ומטגנים מכל הצדדים עד שהכל מלבין ואפילו מתחיל להזהיב.
מוציאים בכף מחוררת את קוביות הדג לקערה. מוסיפים לשמן שבסיר את הבצל הקצוץ ומזהיבים.
מוסיפים את יתרת השום ואת שורש הפטרוזיליה ומערבבים. יוצקים פנימה יין לבן ומערבבים. מבשלים כך דקה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ומחזירים לסיר את קוביות הדג (יחד עם הנוזלים שהן הפרישו). ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את הפפריקה. מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין עשרים דקות.
בינתיים, מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עד לדרגת אלדנטה. מסננים ומעבירים את הפסטה המבושלת לסיר עם הרוטב.
מערבבים בעדינות אך היטב, מבשלים יחד דקה ומגישים עם מה שנשאר מהפטרוזיליה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0