המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מסננים.
מאדים במחבת גדולה בצל ושום במשך 10 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות, הטונה, התיבול והמים.
מערבבים ומבשלים כחמש דקות על אש קטנה.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים את הכל ביחד עד לקבלת אחידות. מגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0