המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
מחממים במחבת 2 כפות משמן הזית. מוסיפים את השום ומזהיבים אותו כדקה.
מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ-3 דקות, עד שהם מזהיבים קלות. מוסיפים את שאר שמן הזית ומטגנים עוד דקה על להבה גבוהה.
מוסיפים את רוטב פרפקטו הקפוא ו-1.5 כוסות מים, ומביאים לרתיחה.
מסירים מהכיריים, מוסיפים את הפסטה, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מגישים חם, בתוספת גבינת פרמזן מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0