המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות שעל השקית.
בינתיים מחממים שמנת בסיר קטן, מוסיפים אבקת עגבניות ותבלינים.
מבשלים את הרוטב עד שהוא רותח. מורידים מהאש ומערבבים עם הפסטה החמה.
מגישים עם פרמזן מגורר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0