המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים עם כף מלח בסיר גדול.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות. חשוב ללוש את מרכיבי הקציצות לפחות 3 דקות, כדי שהחלבון ישתחרר, מה שיעזור לכדורים להיות יציבים ולא להתפרק.
מכדררים כדורים קטנים מהתערובת, ומניחים על צלחת. (תכינו מראש את הכדורים זה יעזור לכם בזמן הטיגון).
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות. אל תעמיסו את המחבת בקציצות, כדי שהשמן לא יתקרר.
מוציאים את הקציצות המטוגנות לצלחת עם נייר סופג. הן תחכנה לרוטב.
נפטרים משמן הטיגון שבמחבת, יוצקים מעט שמן זית למחבת ומטגנים את הצ'ילי, המרווה והכרישה, עד שהכרישה זהובה. הוסיפו את השום וטגנו מספר שניות.
הוסיפו את 2 הפחיות של העגבניות למחבת. בעזרת מספרי מטבח גזרו בגסות את העגבניות לפיסות קטנות.
הוסיפו את רוטב הבסיס. ערבבו היטב והוסיפו את האגוז המוסקט ואת הטבסקו.
הכניסו את הקציצות לרוטב, ובשלו עד שהפסטה מוכנה על אש נמוכה.
מבשלים את הפסטה לרמת אל דנטה. לפני סינון הפסטה הוסיפו 5 כפות ממי הפסטה לרוטב וערבבו. זה יהיה המלח שלכם.
סננו את הפסטה ואחדו עם הרוטב. פזרו מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0