המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפסטו: מפרידים חבילת בזיליקום לעלים, מקלפים 3 שיני שום.
שמים במיקסר את השום עם העלים של הבזיליקום, רבע כוס שמן זית וטוחנים, מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם, טוחנים עד קבלת ממרח גס. מוציאים ושמים בצד
מכינים רוטב עגבניות: חולטים את העגביות וחותכים לחתיכות קטנות, שמים בסיר את העגבניות על אש בינונית, מוסיפים כף מלח וחצי כפית פלפל, פפריקה חריפה לפי טעם וכפית אגוז מו מסקט.
מבשלים עד שהעגבניות רכות (אם העגבניות מכילות הרבה מים מבשלים בלי מכסה אם לא אז עם מכסה).
כאשר העגבניות מוכנות, מעבירים אותן למעבד מזון, מוסיפים 3-4 כפיות פסטו, טוחנים דקה-שתיים והרוטב מוכן.
עכשיו נותר רק להכין את הפסטה להוציא לצלחת ולשים את הרוטב מעל. בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0