שמים במיקסר את השום עם העלים של הבזיליקום, רבע כוס שמן זית וטוחנים, מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם, טוחנים עד קבלת ממרח גס. מוציאים ושמים בצד
שלב 3
0 דקות
מכינים רוטב עגבניות: חולטים את העגביות וחותכים לחתיכות קטנות, שמים בסיר את העגבניות על אש בינונית, מוסיפים כף מלח וחצי כפית פלפל, פפריקה חריפה לפי טעם וכפית אגוז מו מסקט.
שלב 4
0 דקות
מבשלים עד שהעגבניות רכות (אם העגבניות מכילות הרבה מים מבשלים בלי מכסה אם לא אז עם מכסה).
שלב 5
0 דקות
כאשר העגבניות מוכנות, מעבירים אותן למעבד מזון, מוסיפים 3-4 כפיות פסטו, טוחנים דקה-שתיים והרוטב מוכן.
שלב 6
0 דקות
עכשיו נותר רק להכין את הפסטה להוציא לצלחת ולשים את הרוטב מעל. בתיאבון.
שמים במיקסר את השום עם העלים של הבזיליקום, רבע כוס שמן זית וטוחנים, מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם, טוחנים עד קבלת ממרח גס. מוציאים ושמים בצד
שלב 3
מתוך
6
מכינים רוטב עגבניות: חולטים את העגביות וחותכים לחתיכות קטנות, שמים בסיר את העגבניות על אש בינונית, מוסיפים כף מלח וחצי כפית פלפל, פפריקה חריפה לפי טעם וכפית אגוז מו מסקט.
שלב 4
מתוך
6
מבשלים עד שהעגבניות רכות (אם העגבניות מכילות הרבה מים מבשלים בלי מכסה אם לא אז עם מכסה).
שלב 5
מתוך
6
כאשר העגבניות מוכנות, מעבירים אותן למעבד מזון, מוסיפים 3-4 כפיות פסטו, טוחנים דקה-שתיים והרוטב מוכן.
שלב 6
מתוך
6
עכשיו נותר רק להכין את הפסטה להוציא לצלחת ולשים את הרוטב מעל. בתיאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0