המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים מעט את הבצל והפטריות. מוסיפים את קוביות העגבניות ונותנים לנוזלים להתאדות מעט.
מוסיפים את היין ומשאירים את הרוטב כ-30 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את התבלינים.
מוסיפים שמנת מתוקה, ומשאירים על האש כ-3 דקות נוספות.
במקביל, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מערבבים את הפסטה עם הרוטב, מערבבים היטב.
להגשה, מומלץ לפזר קצת פטרוזיליה קצוצה טריה וגבינת פרמזן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0