המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים מעט את הבצל והפטריות. מוסיפים את קוביות העגבניות ונותנים לנוזלים להתאדות מעט.
מוסיפים את היין ומשאירים את הרוטב כ-30 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את התבלינים.
מוסיפים שמנת מתוקה, ומשאירים על האש כ-3 דקות נוספות.
במקביל, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מערבבים את הפסטה עם הרוטב, מערבבים היטב.
להגשה, מומלץ לפזר קצת פטרוזיליה קצוצה טריה וגבינת פרמזן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0