המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים חמאה. מטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים את העגבניות החצויות.
מטגנים עד שכמעט כל המיצים מתאדים. מערבבים מדי פעם ומעט "מועכים" את העגבניות להוצאת המיצים.
מוסיפים את הוודקה והשמנת המתוקה.
מוסיפים פלפל אדום חריף (לפי הטעם), מלח ופלפל שחור גרוס.
מבשלים מעט עד להסמכה קלה.
בינתיים מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה. מסננים את הפסטה.
מעבירים לקערה עמוקה ויוצקים מעל את הרוטב.
מגישים מיד עם פרמזן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0