מכינים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה, במקביל מכינים את הרוטב:
שלב 2
0 דקות
מגרדים את העגבניות על פומפיה.
שלב 3
0 דקות
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את העגבניות. נותנים להן להתבשל כמה שניות ומוסיפים את קופסת רסק העגבניות. מערבבים יחד ונוצר רוטב. מוסיפים מים- בערך כוס (אפשר פחות) לאחר מכן מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים, לגבי החוויאג' למרק יש לו יכולת לאזן טעמים כך שאם הרוטב יצא קצת חמצמץ אפשר להוסיף ממש קמצוץ של חוויאג' והטעם הופך נפלא.
שלב 4
0 דקות
בדרך כלל זמן הכנת הרוטב לוקח אותו זמן כמו הכנת הספגטי ככה שברגע שהרוטב מוכן מוציאים את הספגטי, מסננים, שוטפים ומכניסים מייד לרוטב.
שלב 1
מתוך
4
מכינים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה, במקביל מכינים את הרוטב:
שלב 2
מתוך
4
מגרדים את העגבניות על פומפיה.
שלב 3
מתוך
4
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את העגבניות. נותנים להן להתבשל כמה שניות ומוסיפים את קופסת רסק העגבניות. מערבבים יחד ונוצר רוטב. מוסיפים מים- בערך כוס (אפשר פחות) לאחר מכן מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים, לגבי החוויאג' למרק יש לו יכולת לאזן טעמים כך שאם הרוטב יצא קצת חמצמץ אפשר להוסיף ממש קמצוץ של חוויאג' והטעם הופך נפלא.
שלב 4
מתוך
4
בדרך כלל זמן הכנת הרוטב לוקח אותו זמן כמו הכנת הספגטי ככה שברגע שהרוטב מוכן מוציאים את הספגטי, מסננים, שוטפים ומכניסים מייד לרוטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0