המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה, במקביל מכינים את הרוטב:
מגרדים את העגבניות על פומפיה.
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את העגבניות. נותנים להן להתבשל כמה שניות ומוסיפים את קופסת רסק העגבניות. מערבבים יחד ונוצר רוטב. מוסיפים מים- בערך כוס (אפשר פחות) לאחר מכן מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים, לגבי החוויאג' למרק יש לו יכולת לאזן טעמים כך שאם הרוטב יצא קצת חמצמץ אפשר להוסיף ממש קמצוץ של חוויאג' והטעם הופך נפלא.
בדרך כלל זמן הכנת הרוטב לוקח אותו זמן כמו הכנת הספגטי ככה שברגע שהרוטב מוכן מוציאים את הספגטי, מסננים, שוטפים ומכניסים מייד לרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0