המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקצוץ את הבצלים עם השום, בזיליקום, מרווה וטימין. אגוז מוסקט לגרד.
בינתיים מרתיחים מים בתוך סיר עמוק.
בזמן שהמים על הכיריים לוקחים מחבת וממיסים את החמאה ולאחר מכן מוסיפים את כל הירקות הקצוצים והתבלינים. מטגנים כמה דקות, עד לריכוך קל של הירקות.
בינתיים מוסיפים לסיר את הפסטה עד להבשלה. מסננים ושוטפים שטיפה קלה במים מהברז.
מעבירים את הפסטה לקערית עמוקה, ומוסיפים את כל התערובת של החמאה והירק ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0