בסיר גדול מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים בערך 2-3 כפיות מלח, זה חשוב מאוד כדי שהפסטה תוכל לקבל בצורה טובה את הרוטב.
שלב 2
10 דקות
ברגע שהמים מבעבעים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הכתוב על השקית.
שלב 3
5 דקות
במחבת נפרדת מביאים לרתיחה שמן זית ומוסיפים את האנשובי.
מערבבים את האנשובי עד שהוא נמס בתוך שמן הזית ומוסיפים את השום.
שלב 4
5 דקות
אחרי חצי דקה בישול מוסיפים צנצנת של רוטב עגבניות מוכן של פרפקטו, כדי לא לפספס אף טיפה שמים מי בישול בצנצנת ומסיימים אותה.
מוסיפים את הזיתי קלמטה החצויים יחד עם הצ׳ילי הגרוס ומביאים את הרוטב לרתיחה.
שלב 5
2 דקות
מסננים את הפסטה ברגע שמוכנים ומוסיפים לרוטב ביחד עם פטרוזיליה.
שלב 6
2 דקות
מגישים ומניחים מעל קרעי מוצרלה פרסקה וחופן פטרוזיליה.
שלב 1
מתוך
6
בסיר גדול מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים בערך 2-3 כפיות מלח, זה חשוב מאוד כדי שהפסטה תוכל לקבל בצורה טובה את הרוטב.
שלב 2
מתוך
6
ברגע שהמים מבעבעים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הכתוב על השקית.
שלב 3
מתוך
6
במחבת נפרדת מביאים לרתיחה שמן זית ומוסיפים את האנשובי.
מערבבים את האנשובי עד שהוא נמס בתוך שמן הזית ומוסיפים את השום.
שלב 4
מתוך
6
אחרי חצי דקה בישול מוסיפים צנצנת של רוטב עגבניות מוכן של פרפקטו, כדי לא לפספס אף טיפה שמים מי בישול בצנצנת ומסיימים אותה.
מוסיפים את הזיתי קלמטה החצויים יחד עם הצ׳ילי הגרוס ומביאים את הרוטב לרתיחה.
שלב 5
מתוך
6
מסננים את הפסטה ברגע שמוכנים ומוסיפים לרוטב ביחד עם פטרוזיליה.
שלב 6
מתוך
6
מגישים ומניחים מעל קרעי מוצרלה פרסקה וחופן פטרוזיליה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1