המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את השום בסיר ומטגנים מעט, מוסיפים את העגבניות ונותנים להן 5-10 דקות להתרכך.
מוסיפים את התבלינים, הרסק ומעט מים (1/4 כוס בערך) ונותנים לטעמים לצאת.
מרתיחים את המים לפסטה בלי שמן עד שיגיעו לרתיחה ומוסיפים כפית מלח וישר את הפסטה, מבשלים כמעט עד הסוף, דואגים שלא תהיה רכה מדי, מוציאים ומצננים.
שמים מעט שמן זית במחבת ומוסיפים את הפסטה מעליה ואת הרוטב ונותנים לפסטה להתבשל בטעמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0