המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ומטגנים את קוביות הבטטה כ-5 דקות על אש בינונית, או עד שהבטטה מזהיבה.
מוסיפים רוטב פרפקטו, שמנת וחלב ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה, מבשלים עוד 5-10 דקות, עד שקוביות הבטטה מתרככות.
מסירים מהאש. מוסיפים גבינת פטה ומערבבים קלות.
יוצקים את הרוטב על הפסטה ומגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0