המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת גדולה מערבבים את הרוטב ביחד עם שמן הזית עד לקבלת רוטב אחיד ומנמיכים את האש.
מבשלים את הפסטה במי מלח לפי ההוראות. מסננים ומוסיפים למחבת עם הרוטב ומבשלים עוד דקה.
במחבת חמה (ללא שמן) קולים את הצנוברים, מוסיפים לפסטה ומערבבים היטב.
מסדרים את הפסטה בכלי הגשה ובעזרת קולפן יוצרים שבבי פרמזן ומפזרים מעל כל מנה. מגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0