המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
מחממים במחבת את רוטב העגבניות עם המים.
מבשלים את הרוטב כ-10 דקות עם מכסה סגור על אש קטנה.
מוסיפים את התוספת האהובה ומבשלים עוד כ-5 דקות.
מערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1