המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים רוטב: מזהיבים בשמן את הבצל, הגזר והסלרי (זה לוקח קצת פחות מעשר דקות).
מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
מוסיפים את הבשר והכבד ומערבבים - מפוררים במזלג עד שכל פירורי הבשר השחימו (זה לוקח כרבע שעה).
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש גבוהה שתיים-שלוש דקות, עד שהיין מתנדף.
מוסיפים את שני סוגי העגבניות והמרק. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים ב-60 דקות, עד שמתקבל רוטב סמיך.
ממליחים, מפלפלים ומוסיפים פטרוזיליה.
מבשלים את הפסטה, מסננים ומוסיפים מיד לרוטב. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0