המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
מחממים שמן זית במחבת גדולה וצולים בה את פטריות הפורטבלו עם מעט מלח, כ-4 דקות או עד שמזהיב.
מוסיפים רוטב פטריות פרפקטו הקפוא, יחד עם שמנת וחלב, ומביאים יחד לרתיחה.
מוסיפים את רוטב עגבניות פרפקטו הקפוא יחד עם 2/3 כוס חלב. מבשלים על אש בינונית כשתי דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב הופך אחיד.
יוצקים את הרוטב על הפסטה, מערבבים בעדינות, מפזרים מעל גבינת פרמזן, ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0