המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
מחממים מחבת גדולה, מוסיפים שמן זית, את השום הכתוש ומערבבים. חשוב לשים לב שהשום לא נחרך.
מוסיפים את האפונה ומערבבים יחד.
מוסיפים את עלי הנענע ומערבבים. מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים יחד. מפזרים מלח ופלפל שחור גרוס ומגישים.
מפזרים גבינת פרמזן מגורדת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0