המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתיכים את החמאה בסיר גדול וכבד. מוסיפים את הבצל הפרוס ומטגנים על אש נמוכה. מערבבים מעת לעת וממשיכים לטגן כחצי שעה עד שהבצל נמס, נהיה רך ושקוף. לא לתת לבצל להזהיב.
מוסיפים לסיר את השמנת והחלב ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל (לא יותר מדי, הטעם השולט ברוטב צריך להיות מתקתק), וממשיכים לבשל על אש קטנה כרבע שעה. בוחשים לעיתים תכופות.
בינתיים, מרתיחים הרבה מים בסיר גדול ומבשלים את הפסטה.
רגע לפני שהפסטה מבושלת, מוסיפים את העגבנייה המגוררת לרוטב השמנת החם ומערבבים. צריך להתקבל רוטב ורדרד חיוור.
אם הצבע נראה בהיר מדי אפשר להוסיף כף קטשופ (אבל לא לגלות).
מסננים את הפסטה המבושלת, מוסיפים לרוטב, מערבבים ומגישים מיד. כל סועד יוסיף גבינת פרמזן מגוררת לצלחתו הפרטית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0