מתיכים את החמאה בסיר גדול וכבד. מוסיפים את הבצל הפרוס ומטגנים על אש נמוכה. מערבבים מעת לעת וממשיכים לטגן כחצי שעה עד שהבצל נמס, נהיה רך ושקוף. לא לתת לבצל להזהיב.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לסיר את השמנת והחלב ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל (לא יותר מדי, הטעם השולט ברוטב צריך להיות מתקתק), וממשיכים לבשל על אש קטנה כרבע שעה. בוחשים לעיתים תכופות.
שלב 3
0 דקות
בינתיים, מרתיחים הרבה מים בסיר גדול ומבשלים את הפסטה.
שלב 4
0 דקות
רגע לפני שהפסטה מבושלת, מוסיפים את העגבנייה המגוררת לרוטב השמנת החם ומערבבים. צריך להתקבל רוטב ורדרד חיוור.
שלב 5
0 דקות
אם הצבע נראה בהיר מדי אפשר להוסיף כף קטשופ (אבל לא לגלות).
שלב 6
0 דקות
מסננים את הפסטה המבושלת, מוסיפים לרוטב, מערבבים ומגישים מיד. כל סועד יוסיף גבינת פרמזן מגוררת לצלחתו הפרטית.
שלב 1
מתוך
6
מתיכים את החמאה בסיר גדול וכבד. מוסיפים את הבצל הפרוס ומטגנים על אש נמוכה. מערבבים מעת לעת וממשיכים לטגן כחצי שעה עד שהבצל נמס, נהיה רך ושקוף. לא לתת לבצל להזהיב.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים לסיר את השמנת והחלב ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל (לא יותר מדי, הטעם השולט ברוטב צריך להיות מתקתק), וממשיכים לבשל על אש קטנה כרבע שעה. בוחשים לעיתים תכופות.
שלב 3
מתוך
6
בינתיים, מרתיחים הרבה מים בסיר גדול ומבשלים את הפסטה.
שלב 4
מתוך
6
רגע לפני שהפסטה מבושלת, מוסיפים את העגבנייה המגוררת לרוטב השמנת החם ומערבבים. צריך להתקבל רוטב ורדרד חיוור.
שלב 5
מתוך
6
אם הצבע נראה בהיר מדי אפשר להוסיף כף קטשופ (אבל לא לגלות).
שלב 6
מתוך
6
מסננים את הפסטה המבושלת, מוסיפים לרוטב, מערבבים ומגישים מיד. כל סועד יוסיף גבינת פרמזן מגוררת לצלחתו הפרטית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0