המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה בסיר גדול.
קוצצים בצל לקוביות ומטגנים אותו בשמן עד להזהבה. מפוררים טונה לתוך הסיר ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים שום כתוש על פי הטעם. מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה. מוסיפים אבקת מרק פטריות לפי הטעם ומערבבים.
משאירים על אש קטנה עד להיווצרות שכבה קרמית על פני הרוטב. מערבבים כל כמה דקות בכדי למנוע שריפה והדבקות לתחית הסיר.
מעבירים הכל לכלי נפרד ומערבבים. משאירים את הכלי פתוח למשך כשעה.
לאחר מכן מחממים את הכל מחדש, ניתן במיקרוגל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0