מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה, מסננים ומוסיפים מעט שמן.
שלב 2
0 דקות
ממיסים במחבת עמוקה את החמאה, מוסיפים שמנת לבישול ומבשלים כ-5 דקות, או עד שהתערובת מסמיכה מעט.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים חלב, מערבבים ומבשלים 5 דקות נוספות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את התבלינים ואת רוטב הפסטו, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לסיר הפסטה את הרוטב, מערבבים ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה, מסננים ומוסיפים מעט שמן.
שלב 2
מתוך
5
ממיסים במחבת עמוקה את החמאה, מוסיפים שמנת לבישול ומבשלים כ-5 דקות, או עד שהתערובת מסמיכה מעט.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים חלב, מערבבים ומבשלים 5 דקות נוספות.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את התבלינים ואת רוטב הפסטו, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים לסיר הפסטה את הרוטב, מערבבים ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
א
אורית
מאוד טעים אני מוסיפה חצי מכמות הפסטו ואז יוצא מושלם
לפסטו יש טעם דומיננטי ואני פחות אוהבת
נגיד ל500 גרם פסטה אני מוסיפה הכל כמו שרשום רק במקום 8כפות אני שמה 4 כפות פסטו
הערות 1