המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתחילים בהכנת הרוטב: מתיכים את החמאה בסיר גדול ומטגנים בה את הכרישה עד שהיא נעשית שקופה (אין צורך להשחים).
מוסיפים את השמנת ומביאים אל סף רתיחה. מוסיפים את הרוקפור המפוררת ובוחשים היטב עד שהיא נמסה. מתבלים בפלפל שחור ואגוז מוסקט, טועמים, מתקנים תיבול ומסירים מהאש.
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים. כשהיא מוכנה, מסננים ושומרים כוס מנוזלי הבישול.
מוסיפים את הפסטה החמה לסיר עם הרוטב החמים. מוסיפים גם את האפונה. מניחים על אש קטנה ובוחשים בעדינות. אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מנוזלי בישול הפסטה ששמרנו (צריך להיות לפסטה רוטב סמיך, אבל נוזלי).
מגישים לשולחן וכל סועד מגרר לעצמו גבינת פרמזן מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0