מתחילים בהכנת הרוטב: מתיכים את החמאה בסיר גדול ומטגנים בה את הכרישה עד שהיא נעשית שקופה (אין צורך להשחים).
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את השמנת ומביאים אל סף רתיחה. מוסיפים את הרוקפור המפוררת ובוחשים היטב עד שהיא נמסה. מתבלים בפלפל שחור ואגוז מוסקט, טועמים, מתקנים תיבול ומסירים מהאש.
שלב 3
0 דקות
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים. כשהיא מוכנה, מסננים ושומרים כוס מנוזלי הבישול.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הפסטה החמה לסיר עם הרוטב החמים. מוסיפים גם את האפונה. מניחים על אש קטנה ובוחשים בעדינות. אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מנוזלי בישול הפסטה ששמרנו (צריך להיות לפסטה רוטב סמיך, אבל נוזלי).
שלב 5
0 דקות
מגישים לשולחן וכל סועד מגרר לעצמו גבינת פרמזן מעל.
שלב 1
מתוך
5
מתחילים בהכנת הרוטב: מתיכים את החמאה בסיר גדול ומטגנים בה את הכרישה עד שהיא נעשית שקופה (אין צורך להשחים).
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את השמנת ומביאים אל סף רתיחה. מוסיפים את הרוקפור המפוררת ובוחשים היטב עד שהיא נמסה. מתבלים בפלפל שחור ואגוז מוסקט, טועמים, מתקנים תיבול ומסירים מהאש.
שלב 3
מתוך
5
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים. כשהיא מוכנה, מסננים ושומרים כוס מנוזלי הבישול.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את הפסטה החמה לסיר עם הרוטב החמים. מוסיפים גם את האפונה. מניחים על אש קטנה ובוחשים בעדינות. אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מנוזלי בישול הפסטה ששמרנו (צריך להיות לפסטה רוטב סמיך, אבל נוזלי).
שלב 5
מתוך
5
מגישים לשולחן וכל סועד מגרר לעצמו גבינת פרמזן מעל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0