המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הזוקיני בשמן חצי עמוק, עד להזהבה, מניחים בצד.
במחבת גדולה ממיסים חמאה ושמן זית, מוסיפים את הפטריות והשום ומטגנים עד שלא יישארו נוזלים במחבת. בוחשים מדי פעם.
מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים חמש דקות. מוסיפים את הזוקיני המטוגנים ומבשלים מספר דקות, עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש, מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים, טועמים ומשפרים תיבול.
מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מחלקים לצלחות אישיות ויוצקים מעל כל מנה מעט מהרוטב.
זורים גבינת פרמזן ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0