המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים את המים בסיר ומבשלים את הפוטוצ'יני עד לדרגת אל דנטה.
במקביל, מבשלים את השמנת במחבת רחבה כחמש דקות.
מוסיפים את התערובת הקצוצה של הפטריות, המלח והפלפל ומערבבים.
ממשיכים לבשל עד שהשמנת תצטמצם לחצי מנפחה ותסמיך.
מוסיפים את קוביות הבטטה, המלח, הפלפל והצ'ילי המתוק.
בשלב זה הרוטב למעשה מוכן וכל מה שנותר הוא להכניס את הפסטה לסיר לעוד בישול של כ- 30 שניות.
מניחים את הפסטה בצלחת, יוצקים מעל את הרוטב ומעטרים מעל בבצל הירוק הקצוץ.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0