המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפסטה עד למידה הרצויה.
ממיסים 50 גרם חמאה.
מטגנים את הבצלים והשום עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים למשך 3-4 דקות.
מוסיפים 3/4 כוס חלב ואת התבלינים, ומבשלים עד לרתיחה.
לאחר רתיחה, מוסיפים את מיכל השמנת והחמאה.
מערבבים את הקורנפלור עם החלב הקר שנשאר ומוסיפים פנימה.
מערבבים את הרוטב עם הפסטה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0