המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הפסטה עד למידה הרצויה.
ממיסים 50 גרם חמאה.
מטגנים את הבצלים והשום עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים למשך 3-4 דקות.
מוסיפים 3/4 כוס חלב ואת התבלינים, ומבשלים עד לרתיחה.
לאחר רתיחה, מוסיפים את מיכל השמנת והחמאה.
מערבבים את הקורנפלור עם החלב הקר שנשאר ומוסיפים פנימה.
מערבבים את הרוטב עם הפסטה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0