המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתבלים את הבשר במלח ופלפל לפי הטעם ושמן זית, ועוטפים בנייר אפייה ונייר כסף לאטימה מוחלטת. מכניסים לתנור, על חום של 150 מעלות, ל-3 שעות. מוציאים ומפוררים את הבשר.
שמים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומלח ומבשלים עד מידת אל דנטה. שומרים כף ממי הבישול.
במחבת רחבה מטגנים שום, צורבים פטריות, מוסיפים את הבשר, מוסיפים כף מנוזל הבישול, מוסיפים ירוקים ובסוף את הפסטה. מתבלים היטב ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0