מתבלים את הבשר במלח ופלפל לפי הטעם ושמן זית, ועוטפים בנייר אפייה ונייר כסף לאטימה מוחלטת.
מכניסים לתנור, על חום של 150 מעלות, ל-3 שעות.
מוציאים ומפוררים את הבשר.
שלב 2
10 דקות
שמים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומלח ומבשלים עד מידת אל דנטה. שומרים כף ממי הבישול.
שלב 3
5 דקות
במחבת רחבה מטגנים שום, צורבים פטריות, מוסיפים את הבשר, מוסיפים כף מנוזל הבישול, מוסיפים ירוקים ובסוף את הפסטה.
מתבלים היטב ומערבבים.
שלב 1
מתוך
3
מתבלים את הבשר במלח ופלפל לפי הטעם ושמן זית, ועוטפים בנייר אפייה ונייר כסף לאטימה מוחלטת.
מכניסים לתנור, על חום של 150 מעלות, ל-3 שעות.
מוציאים ומפוררים את הבשר.
שלב 2
מתוך
3
שמים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומלח ומבשלים עד מידת אל דנטה. שומרים כף ממי הבישול.
שלב 3
מתוך
3
במחבת רחבה מטגנים שום, צורבים פטריות, מוסיפים את הבשר, מוסיפים כף מנוזל הבישול, מוסיפים ירוקים ובסוף את הפסטה.
מתבלים היטב ומערבבים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0