המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להרתיח מים בסיר גדול , כשיגיעו לרתיחה לשים מעט שמן ומלח ולהוסיף את הפסטה, לבשל לפי הוראות היצרן, 3 דק' לפני להוסיף את הברוקולי לבשל יחד כ-3 דק', להוריד מהאש ולסנן.
לשים בתבנית פיירקס עגולה גדולה או מלבנית את השום הכתוש, להוסיף את הפסטה, מסביב ובין הפסטה לסדר פרחי ברוקולי, לתבל במעט מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט. לצקת את השמנת על הכל באופן שווה, לפזר את הגבינות מעל.
על הברוקולי לטפטף מעט שמן זית ופפריקה ולהכניס לתנור 180 מעלות מכוסה בנייר כסף כ-20 דקות.
להסיר את נייר הכסף ולאפות עוד כ-20 דקות או עד שישחים מעט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0